Alla kan ta körkort!

Sommaren har äntligen kommit och det här kommer att bli en bra sommar eftersom jag har tagit körkort och dessutom skaffat bil. När semestern kommer ska jag varje dag ta bilen och köra till fina platser och se mig om och åka på en och annan shoppingtur och packa bilen full. Jag hoppas att ni som funderar på att ta körkort inte tänker alltför länge utan skrider till verket, och jag ska i dag tipsa er om den körskola i Uppsala som hjälpte mig att ta mitt körkort, och det är Sivia Trafikskola jag pratar om. Vill ni läsa mer om denna körskola i Uppsala så kan ni klicka här för då kommer ni in på deras hemsida och där finns det riktigt bra information kan jag säga eftersom jag själv varit inne där och läst. 

Om ni inte tycker att ni har råd att ta körkort så ska jag avslöja att det numera går att få CSN-lån för att ta körkort och det är bra att låna pengar just till ett körkort eftersom körkortet både öppnar upp så många dörrar som gör en mer attraktiv på arbetsmarknaden och sedan om man dessutom köper bil så kan man ju bosätta sig var man vill. När jag bestämde mig för att ta körkort så visste jag först inte till vilken trafikskola i Uppsala jag skulle börja på, men genom en kollega vars son nyligen tagit körkort så blev jag rekommenderad att skriva in mig på Sivia Trafikskola och det visade sig att denna rekommendation verkligen var bra, en bättre utbildning och bättre lärare hade jag inte kunnat önska mig. Uppriktigt sagt borde jag ha tagit körkort långt tidigare men som man säger, bättre sent än aldrig! För övrigt så ska jag även senare idag åka och handla mat, och det är gudomligt gott att slippa åka buss med alla matkassar!