Veckostädning hos syrran

Hej och god eftermiddag! Min syrra i Huddinge har haft alldeles för mycket att göra alldeles för länge. Hon är inte den som klagar i onödan men när hon klagade för några veckor sedan förstod jag att det var skarpt läge. Pratade med henne igår och då var hon sitt vanliga jag igen och det har att göra med att hon har vänt sig till en städfirma i Huddinge och med deras hjälp har hon nu sluppit en börda, nämligen städningen. Jag blev inte ett dugg förvånad över hennes begäran om hjälp. Vi vet alla vad städning kan betyda för en person och vi förstår också att städning är en av de saker som vi inte kan göra själva samtidigt som vi har tid för resten av livets krav, som arbete och familj.

Denna städfirma har tillhandahållit professionella städtjänster i många år, vilket innebär att de vet hur mycket städning betyder i människors liv; de vill göra skillnad. De har därför ägnat sig åt att se till att deras städtjänster planeras och utförs på ett skickligt sätt så att du kan få tillbaka något mycket värdefullt: din fritid, precis som min syrra har fått och hon får städning en gång i veckan på torsdagar. Det är så bra sa syrran för då är det fint och välstädat innan helgen och på fredagen efter jobbet brukar hela familjen fira med pizza istället som innan sätta igång med dammsugaren och skurmoppen på fredagskvällen. Min syrra gör helt rätt i som vänder sig till denna städfirma och jag hade inte tvekat att göra detsamma om det var jag som var i hennes sits. Men det är jag inte för jag är ensamstående och drar inte ner särskilt mycket. Jag städar på 10 minuter en kvart, men det är skillnad för dem med barn och familj.